עמוד 1 מתוך 1

לחם ללא לישה

הודעהפורסם: ב', 01 ינואר, 7:40 am
על ידי maya61
לחם ללא לישה : במתכון הזה שמתי כוס וחצי קמח שיפון מלא וכוס וחצי קמח מלא, כנראה לא שמתי מספיק מים, ועכשיו אחרי 20 שעות הוא נראה שהבצק יבש ופחות נוזלי, אני יכולה להוסיף מים? ולתת לזה לעמוד עוד כמה שעות? תודה

Re: לחם ללא לישה

הודעהפורסם: ב', 01 ינואר, 9:04 am
על ידי odedg
אם כמות המים שהוספת זהה למופיע במתכון הרי שאכן חסרים מים שכן הקמחים המלאים סופחים יותר. במקרה כזה הוסיפי כ- 10% או אף מעט יותר על כמות המים המומלצת לקמח לבן או כפרי.
לא נראה לי שתוכלי להוסיף מים כעת אך שווה לנסות. ממילא אין לך מה להפסיד ... :)

Re: לחם ללא לישה

הודעהפורסם: ב', 01 ינואר, 11:40 am
על ידי maya61
תודה רבה על התשובה המהירה :D