מכירת לחם מחמצת

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

מכירת לחם מחמצת

הודעהעל ידי maya61 ב ב', 25 ספטמבר, 7:31 am

שלום לכולם, עייפתי קצת מהאפייה, ורציתי לשאול אם אתם מכירים אופה שאופה לחמים איכותיים ולא כל התעשייתיים ...במרכז.... או אפילו איזור השרון תודה לעונים
maya61
אופה מתחיל
 
הודעות: 12
הצטרף: ו', 25 אפריל, 4:33 pm

חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד