עמוד 2 מתוך 2

Re: בצק רטוב

הודעהפורסם: א', 13 אוגוסט, 3:56 pm
על ידי פסקל
מניסיוני, כשמדובר בבצק רטוב, שיטת המתיחה והקיפול יכולה להחליף לישה ידנית/ לישה במיקסר.

Re: בצק רטוב

הודעהפורסם: ב', 14 אוגוסט, 5:48 am
על ידי שלומי
אלון נ כתב:תודה על העצות.

מתי מומלץ להשתמש בשיטת הקיפולים? היא תמיד יכולה להחליף לישה?


שיטת הקיפולים מתאימה לבצקים "רטובים", כאלה שמכילים שיעור נוזלים גבוה יחסית ולכן אינם נוחים ללישה ביד.
במידה והבצק נוקשה יותר (לדוגמה, בצק לחלה או לבייגל), שיטת הקיפולים אינה יכולה להחליך לישה.