בצק רטוב

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

Re: בצק רטוב

הודעהעל ידי פסקל ב א', 13 אוגוסט, 3:56 pm

מניסיוני, כשמדובר בבצק רטוב, שיטת המתיחה והקיפול יכולה להחליף לישה ידנית/ לישה במיקסר.
פסקל
אומן אפייה
 
הודעות: 205
הצטרף: ב', 15 אוקטובר, 9:59 pm

Re: בצק רטוב

הודעהעל ידי שלומי ב ב', 14 אוגוסט, 5:48 am

אלון נ כתב:תודה על העצות.

מתי מומלץ להשתמש בשיטת הקיפולים? היא תמיד יכולה להחליף לישה?


שיטת הקיפולים מתאימה לבצקים "רטובים", כאלה שמכילים שיעור נוזלים גבוה יחסית ולכן אינם נוחים ללישה ביד.
במידה והבצק נוקשה יותר (לדוגמה, בצק לחלה או לבייגל), שיטת הקיפולים אינה יכולה להחליך לישה.
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

הקודם

חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים