לישה

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

לישה

הודעהעל ידי אפרת יום טוב ב ש', 29 יולי, 9:17 pm

שלום רב,
כאשר לשים בצק במערבל, מה עדיף? לישה רצופה או לתת לבצק ל"נוח" כל כמה דקות?
אפרת יום טוב
אופה מתחיל
 
הודעות: 11
הצטרף: ו', 21 אפריל, 4:32 pm

Re: לישה

הודעהעל ידי odedg ב א', 30 יולי, 6:27 am

שלום רב,

עדיפה לישה רצופה עד לקבלת בצק אחיד. הפסקת הלישה רק במקרה שצריך להוסיף מרכיב נוסף שאין ביכולתך להוסיף תוך כדי פעולת הלישה. רציפות הלישה ואחידותה מאפשרות לרשת הגלוטן להתפתח כראוי.
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 284
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים