הבצק של הלחם ללא לישה דביק מדי!

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

הבצק של הלחם ללא לישה דביק מדי!

הודעהעל ידי ggalit ב ד', 20 פברואר, 3:53 pm

ניסיתי את הלחם ללא לישה... הבצק דביק כל כך, שלא הצלחתי לטפל בו בסיום התפיחה הארוכה! זה אמור להיות ככה?
ggalit
שוליה
 
הודעות: 2
הצטרף: ד', 20 פברואר, 3:42 pm

Re: הבצק של הלחם ללא לישה דביק מדי!

הודעהעל ידי שלומי ב ד', 20 פברואר, 4:37 pm

גלית, הבצק בהחלט אמור להיות דביק מאוד, אם כי עדיין ברמה "נסבלת", שניתן לעבד במידה מסוימת ביד. לפתרון, נסי להפחית מעט את כמות המים שאת מכניסה לבצק.
בהצלחה!
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד