התפחה שניה

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

התפחה שניה

הודעהעל ידי ישראל שמחה ב ג', 30 אוקטובר, 7:53 pm

ברצוני לשאול מה מטרה של ההתפחה שניה
תודה רבה
ישראל שמחה
שוליה
 
הודעות: 1
הצטרף: ג', 16 אוקטובר, 3:59 am

Re: התפחה שניה

הודעהעל ידי odedg ב ד', 31 אוקטובר, 7:33 am

התפחה שניה אינה חובה. התפיחה הראשונה היא בדרך כלל "פראית" כי היא מהירה יחסית ואז גם גודל החללים לא אחיד. ההתפחה השניה מאפשרת חללים אחידים יותר ולחם מאוזן יותר כי עוד אנזימים משתתפים בתפיחה.
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 329
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים