בצק מתבקע בזמן התפיחה

הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.

בצק מתבקע בזמן התפיחה

הודעהעל ידי eli ב ש', 15 ספטמבר, 4:34 pm

היי
כבר תקופה שהבצק מתבקע בזמן התפיחה השנייה בתבנית, ניסיתי כמה צורות גלגול כדי לוודא שהבצק לא מתוח מידי ולא עזר.
כמות המים לא השתנתה והבצק לא מרגיש יבש אז אני לא חושב שזו הסיבה.
אשמח לרעיון מה הסיבה.
תודה רבה
eli
שוליה
 
הודעות: 5
הצטרף: ש', 04 יולי, 12:42 am

Re: בצק מתבקע בזמן התפיחה

הודעהעל ידי odedg ב א', 16 ספטמבר, 8:34 am

באיזה קמח מדובר? אם זה קמח המכיל מעט גלוטן הרי שרשת הגלוטן נקרעה כי היא חלשה וזה לא קשור לכמות המים.
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 326
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm

Re: בצק מתבקע בזמן התפיחה

הודעהעל ידי eli ב א', 16 ספטמבר, 12:09 pm

זה קמח חיטה מלא.
אני אנסה להוסיף גלוטן.
תוהה לעצמי, אותו קמח של אותה חברה, ייתכנו שינויים בכמות הגלוטן?
תודה רבה על התגובה
eli
שוליה
 
הודעות: 5
הצטרף: ש', 04 יולי, 12:42 am

Re: בצק מתבקע בזמן התפיחה

הודעהעל ידי odedg ב א', 16 ספטמבר, 2:27 pm

eli כתב:תוהה לעצמי, אותו קמח של אותה חברה, ייתכנו שינויים בכמות הגלוטן?
תודה רבה על התגובה

לא. אינני סבור כך.
נסה גם ללוש מעט פחות כדי לא להחליש את רשת הגלוטן.
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 326
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm


חזור אל ניסוי וטעייה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים