בצק רטוב

איך מכינים שאור? איך מטפלים בו? מה עושים אם הוא מריח לא טוב? כל זאת ועוד בפורום השאור של "הנחתום".

בצק רטוב

הודעהעל ידי אפרת יום טוב ב א', 02 יולי, 8:31 am

שבוע טוב, איך עובדים עם בצק רטוב, גם לישה וגם עיצוב, בידיים רטובות, מקומחות או מושומנות?
אפרת יום טוב
אופה מתחיל
 
הודעות: 11
הצטרף: ו', 21 אפריל, 4:32 pm

Re: בצק רטוב

הודעהעל ידי odedg ב ב', 03 יולי, 7:06 am

אני מעדיף ידיים נקיות על משטח מקומח קלות אך לא מקומח מידי כי הקמח מיבש את הבצק.
בהכנת בצק לפוקצ'ה, המכיל ממילא שמן, אפשר לשמן את הידיים.
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 284
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm


חזור אל שאור

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ואורח אחד