מחמצת מקמח שיפון וקמח מלא שלא תופחת

איך מכינים שאור? איך מטפלים בו? מה עושים אם הוא מריח לא טוב? כל זאת ועוד בפורום השאור של "הנחתום".

מחמצת מקמח שיפון וקמח מלא שלא תופחת

הודעהעל ידי Y770 ב ש', 09 יולי, 7:53 pm

עקבתי אחרי שלבי הכנת המחמצת ומילאתי את כל ההוראות.התפללתי שתצליח והיא אכן הראתה סימני תסיסה ובועות רבות ביום השישי אך הגובה של הבצק שהיה כמו מרקם של בלילת פנקייק לא תפח כמעט וגם הלחם שאור שהכנתי לא תפח אך יצא טעים מאוד...יכול להיות שזה בגלל שהמחמצת היא רק בת שבוע ובמשך הזמן היא תשתפר ותתחיל לתפוח על מנת להתפיח?
Y770
שוליה
 
הודעות: 1
הצטרף: ה', 07 יולי, 12:13 am

Re: מחמצת מקמח שיפון וקמח מלא שלא תופחת

הודעהעל ידי odedg ב א', 10 יולי, 6:55 am

כן, בהחלט. היא צעירה מאד.
נוסף על כך נראה מתאורך את הבצק שהוא היה נוזלי מידי.
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 284
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm


חזור אל שאור

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים