חצי כוס שאור

איך מכינים שאור? איך מטפלים בו? מה עושים אם הוא מריח לא טוב? כל זאת ועוד בפורום השאור של "הנחתום".

חצי כוס שאור

הודעהעל ידי maya61 ב א', 24 ינואר, 9:55 am

עוד שאלה :
נשאר לי חצי כוס שאור , אני יכולה ממנה להתחיל שוב להוסיף כוס קמח+ 3.4 כוס מים ולהתחיל לגדל אותה?
תודה אורנה
ימים כאלה גשומים מתאימים בול להכנת לחמים
maya61
אופה מתחיל
 
הודעות: 12
הצטרף: ו', 25 אפריל, 4:33 pm

Re: חצי כוס שאור

הודעהעל ידי odedg ב א', 24 ינואר, 6:42 pm

כן, בהחלט.
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 284
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm

Re: חצי כוס שאור

הודעהעל ידי maya61 ב ב', 25 ינואר, 8:17 am

עודד תודה על התשובה,
אני צריכה להוסיף קמח+מים וישר להכניס למקרר? או להשאיר בחוץ יום - יומיים שיתחילו בועות?
maya61
אופה מתחיל
 
הודעות: 12
הצטרף: ו', 25 אפריל, 4:33 pm

Re: חצי כוס שאור

הודעהעל ידי odedg ב ב', 25 ינואר, 8:43 am

אנחנו עכשיו בחורף קררררר ... לכן, אם השאור פעיל השאירי אותו למספר שעות מחוץ למקרר עד שתראי בועות ואז את יכולה להכניס אותו למקרר.
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 284
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm


חזור אל שאור

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים