דבש במקום מולסה

איך מכינים שאור? איך מטפלים בו? מה עושים אם הוא מריח לא טוב? כל זאת ועוד בפורום השאור של "הנחתום".

דבש במקום מולסה

הודעהעל ידי maya61 ב א', 24 ינואר, 9:04 am

בוקר טוב לפורום המכובד
ובוקר טוב לשלומי
אני מכינה עכשיו לחם שאור הבעיה שאין לי בבית מולסה , אני יכולה לשים דבש במקום?
האמת שכבר שמתי רציתי לדעת מה ההבדל והאם יהיה שינוי למירקם של הלחם?
תודה ושבוע טוב :)
maya61
אופה מתחיל
 
הודעות: 12
הצטרף: ו', 25 אפריל, 4:33 pm

Re: דבש במקום מולסה

הודעהעל ידי odedg ב א', 24 ינואר, 6:39 pm

להמתקת הלחם אפשר תמיד לשים מולסה, דבש או סילאן. הם מוסיפים המון לטעם, למירקם וגם קצת לצבע. אני ממליץ.
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 284
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm

Re: דבש במקום מולסה

הודעהעל ידי שלומי ב ב', 25 ינואר, 9:49 pm

בהחלט ניתן להמיר. היתרון של המולסה הוא הטעם המריר מעט שהיא מוסיפה ללחם.
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל שאור

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים