הכנת סטרטר ממחמצת

איך מכינים שאור? איך מטפלים בו? מה עושים אם הוא מריח לא טוב? כל זאת ועוד בפורום השאור של "הנחתום".

Re: הכנת סטרטר ממחמצת

הודעהעל ידי odedg ב ה', 14 ינואר, 6:26 pm

אם אתה מכין את הביגה עם שמרים הוסף את השאור לבצק הסופי שכן השמרים חזקים הרבה יותר מהשאור ולכן יאפילו בחוזקם על השאור.
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 284
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm

Re: הכנת סטרטר ממחמצת

הודעהעל ידי שלום ב ה', 14 ינואר, 7:15 pm

תודה. ובפוליש שאין שמרים
שלום
אופה מתחיל
 
הודעות: 20
הצטרף: א', 06 דצמבר, 8:02 am

הקודם

חזור אל שאור

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד