האכלת השאור

איך מכינים שאור? איך מטפלים בו? מה עושים אם הוא מריח לא טוב? כל זאת ועוד בפורום השאור של "הנחתום".

Re: האכלת השאור

הודעהעל ידי Shaiko ב א', 08 נובמבר, 9:03 am

תודה רבה, כך אעשה. אני פשוט אגדיל קצת את המסה ל 300-400גר׳ ואז אוציא 200 ואחזיר 100 מים ו 100 קמח..

ד״א, אתמול שמעתי על גישה (נראה לי של ארז קומורובסקי) שאומרת שכדאי להוסיף קמח ומים לכל המסה של האור ואז להוציא משם 200 גרם לסטרטר ולא להיפך, כלומר לא להוציא 200 לסטרטר ולהאכיל את מה שנישאר.

מה דעתכם?
Shaiko
אופה מתחיל
 
הודעות: 28
הצטרף: א', 07 יוני, 12:25 am

Re: האכלת השאור

הודעהעל ידי odedg ב א', 08 נובמבר, 9:16 am

נשמע מעניין, אך זה נראה לי נכון בכל מקרה רק לשימוש בשאור כסטרטר ליום לפני הכנת הבצק הסופי.
תודה.
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 284
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm

הקודם

חזור אל שאור

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד