שאור כוסמין

איך מכינים שאור? איך מטפלים בו? מה עושים אם הוא מריח לא טוב? כל זאת ועוד בפורום השאור של "הנחתום".

שאור כוסמין

הודעהעל ידי odedg ב ה', 24 ספטמבר, 12:11 pm

שלום לכולם,

האם יש למישהו ניסיון עם שאור כוסמין?
מה הטעם שלו? האם הוא חמוץ כמו השיפון או שטעמו קרוב יותר לשאור החיטה?

אודה לחוות דעת.
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 284
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm

Re: שאור כוסמין

הודעהעל ידי שלומי ב ה', 24 ספטמבר, 8:58 pm

הניחוש שלי הוא שאין באמת הבדל בינו לבין שאור מקמחים מלאים אחרים - אבל זה ניחוש ולא ניסיון...
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: שאור כוסמין

הודעהעל ידי odedg ב ו', 25 ספטמבר, 3:01 pm

תודה. נראה שפשוט אערוך ניסוי ונראה ... :roll:
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 284
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm

Re: שאור כוסמין

הודעהעל ידי mymaor89 ב ב', 23 נובמבר, 10:00 am

אני עובד רק עם כוסמין והלחם שלי נהדר.
בד"כ בני המשפחה מסתייגים מלחם חמוץ לכן אני מאכיל את השאור 12-24 שעות לפני הלישה.
אם שום דבר לא השתבש בהתפחה הראשונה והשנייה, ללחם אין טעם חמוץ ומה שמורגש בעיקר זה הכוסמין המתקתק, הארומה של שמן הזית והמלח.
הרבה בריאות.
mymaor89
אופה מתחיל
 
הודעות: 20
הצטרף: א', 28 ספטמבר, 3:59 pm


חזור אל שאור

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים