העברת מחמצת לארה"ב

איך מכינים שאור? איך מטפלים בו? מה עושים אם הוא מריח לא טוב? כל זאת ועוד בפורום השאור של "הנחתום".

העברת מחמצת לארה"ב

הודעהעל ידי Shirale ב ש', 29 אוגוסט, 6:43 am

יש לנו מחמצת שאנחנו מטפחים כבר שנתיים שנותנת לנו לחם נפלא כל שבוע. אנחנו עוברים בקרוב לארה"ב ורצינו לדעת אם אפשר ואיך ניתן לקחת את המחמצת איתנו.
Shirale
שוליה
 
הודעות: 1
הצטרף: ב', 10 אוגוסט, 9:40 am

Re: העברת מחמצת לארה"ב

הודעהעל ידי שלומי ב ש', 29 אוגוסט, 9:53 am

אפשרי בהחלט - או כמחמצת בעלת אחוז לחות נמוך, בצנצנת קטנה, או שתייבשו את המחמצת ותחיו אותה בניכר.
http://www.baking.co.il/drying_sourdough
http://www.baking.co.il/reviving_dry_sourdough
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: העברת מחמצת לארה"ב

הודעהעל ידי בנימין ב ה', 03 ספטמבר, 1:20 pm

השאלה אם יתנו לך להכניס אותה לארצות הברית ... לפעמים עושים בעיות עם מוצרי מזון...
בנימין
אופה מתחיל
 
הודעות: 38
הצטרף: ה', 30 אוקטובר, 10:15 am

Re: העברת מחמצת לארה"ב

הודעהעל ידי שלומי ב א', 06 ספטמבר, 5:52 am

בנימין כתב:השאלה אם יתנו לך להכניס אותה לארצות הברית ... לפעמים עושים בעיות עם מוצרי מזון...

אם אתה מכניס אבקה בשקית, הבעיה הכי קטנה שלך היא שיתייחסו אליה כאל מזון :D
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל שאור

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד