שאלה דחופה - החייאת שאור יבש

איך מכינים שאור? איך מטפלים בו? מה עושים אם הוא מריח לא טוב? כל זאת ועוד בפורום השאור של "הנחתום".

שאלה דחופה - החייאת שאור יבש

הודעהעל ידי ארי ב ו', 17 אפריל, 12:22 pm

ע"פ הוראות האתר אני אוחז כעת בתחילת שלב 4 בהחייאת שאור יבש
http://baking.co.il/reviving_dry_sourdough
היום יום שישי אאכיל אותו ממש לפני שבת, ואז אחרי 12 שעות עדיין שבת
מה עושים? להכניס למקרר ולהמתין למוצ"ש?
ארי
אומן אפייה
 
הודעות: 211
הצטרף: ב', 08 יולי, 12:24 am

Re: שאלה דחופה - החייאת שאור יבש

הודעהעל ידי שלומי ב ש', 18 אפריל, 1:40 pm

תכניס למקרר. אם לא הכנסת - תרענן במוצ"ש ואז תכניס.
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: שאלה דחופה - החייאת שאור יבש

הודעהעל ידי ארי ב ש', 18 אפריל, 7:20 pm

תודה שלומי
שבוע טוב!
ארי
אומן אפייה
 
הודעות: 211
הצטרף: ב', 08 יולי, 12:24 am


חזור אל שאור

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים