שאור בפסח...

איך מכינים שאור? איך מטפלים בו? מה עושים אם הוא מריח לא טוב? כל זאת ועוד בפורום השאור של "הנחתום".

שאור בפסח...

הודעהעל ידי בנימין ב ב', 30 מרץ, 10:08 am

מה עושים עם השאור בפסח ?
בנימין
אופה מתחיל
 
הודעות: 38
הצטרף: ה', 30 אוקטובר, 10:15 am

Re: שאור בפסח...

הודעהעל ידי או'דונל ב ב', 30 מרץ, 9:04 pm

לא מכיר את דעותיך הדתיות, אבל בשנה שעברה ראיתי תשובת רב באינטרנט שהתירה למכור אותו כי זה "הפסד מרובה" או משהו כזה.
ככה גם אני עושה.
למרות, שאם זה מאוד מפריע לך, אז תוך שבועיים יכול להיות לך שאור חדש ופעיל לחלוטין. אופים בגרמנייה למשל (ככה קראתי בשני איפשהוים שונים) מתחילים כל חצי שנה שאור חדש.
או'דונל
אופה מומחה
 
הודעות: 107
הצטרף: ד', 11 ספטמבר, 10:11 pm

Re: שאור בפסח...

הודעהעל ידי שלומי ב ג', 31 מרץ, 6:38 am

אני נוהג להשליך את השאור הנוזלי - בכל זאת, זה החמץ המוזכר בתורה...
שאור יבש אני מוכר, ומגדל ממנו תרבית חדשה לאחר פסח.

כמובן - זה המנהג האישי שלי - אני לא רב ולא תיש :)
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: שאור בפסח...

הודעהעל ידי ירושלמי ב ה', 02 אפריל, 7:39 pm

האכלתי אותו היום
סגרתי היטב, הוכנס למגרת החמץ במקרר
נמכר עם כל החמץ שנותר בבית
ירושלמי
אופה מומחה
 
הודעות: 116
הצטרף: א', 02 פברואר, 5:15 pm


חזור אל שאור

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים