למה לא מצליח לי?

איך מכינים שאור? איך מטפלים בו? מה עושים אם הוא מריח לא טוב? כל זאת ועוד בפורום השאור של "הנחתום".

Re: למה לא מצליח לי?

הודעהעל ידי שלומי ב ה', 19 מרץ, 7:00 am

ענבר ג כתב:טוב, אז עכשיו יש לי מחמצת חדשה. נראית קצת נוזלית, למרות שעקבתי בקפדנות אחרי כל ההוראות מהסרטון של בונז'ור. מה עכשיו? יש לכם אולי איזה מתכון טוב? משהו למתחילים, עם הוראות מדויקות למדי :) ?

חסרים מתכונים באתר? ;)
תתחילי בזה:http://www.baking.co.il/white_sourdough
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: למה לא מצליח לי?

הודעהעל ידי ארי ב ה', 19 מרץ, 7:41 pm

כפרה עליך שלומי. אתה תותח!
ארי
אומן אפייה
 
הודעות: 211
הצטרף: ב', 08 יולי, 12:24 am

הקודם

חזור אל שאור

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים