גובה לחם השאור

איך מכינים שאור? איך מטפלים בו? מה עושים אם הוא מריח לא טוב? כל זאת ועוד בפורום השאור של "הנחתום".

Re: גובה לחם השאור

הודעהעל ידי ארי ב א', 12 אפריל, 10:00 am

אין כמו תבנית איכותית.
עודד מה דעתך על תבניות פח?
ארי
אומן אפייה
 
הודעות: 211
הצטרף: ב', 08 יולי, 12:24 am

Re: גובה לחם השאור

הודעהעל ידי odedg ב א', 12 אפריל, 2:36 pm

תבניות פח רגילות טובות לעיצוב הלחם - שיהיה גבוה והפרוסות תהינה מרובעות ונוחות לסנדויצ'ים. אין להן תרומה משמעותית לאיכות הלחם.
בתבנית יציקה עם מכסה, כגון אלומיניום יצוק עם ציפוי אנודייז נון-סטיק, המתכת עבה יותר ועוטפת את הלחם בחום אחיד. המכסה שומר על הלחות בפנים וכך הלחם יוצא קריספי מכל צדדיו. תאווה לחיך!

אין כמו לחם כזה לסנדויצ'ים. בתבנית כזו ניתן לאפות לחם מקמח מלא או שיפון בלבד עם תוספת מעט גלוטן והוא יוצא נהדר.
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 285
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm

Re: גובה לחם השאור

הודעהעל ידי ארי ב ד', 15 אפריל, 10:26 am

נשמע טוב. והמכסה בטח שומר את האדים בפנים ונותן אפקט של Dutch Oven
איפה משיגים?
ארי
אומן אפייה
 
הודעות: 211
הצטרף: ב', 08 יולי, 12:24 am

Re: גובה לחם השאור

הודעהעל ידי odedg ב ד', 15 אפריל, 10:49 am

אני רכשתי אותה ב"סו-שף" בחיפה אך ניתן להשיגה בחנויות קונספט נוספות.
הלינק:

http://www.suchef.co.il/%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%94/%D7%AA%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%97%D7%9D/

בהצלחה!
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 285
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm

הקודם

חזור אל שאור

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד