שימוש בשאור ביום האכלתו

איך מכינים שאור? איך מטפלים בו? מה עושים אם הוא מריח לא טוב? כל זאת ועוד בפורום השאור של "הנחתום".

שימוש בשאור ביום האכלתו

הודעהעל ידי למה לא ב ג', 06 מאי, 7:24 pm

יש לי שאור, אמנם צעיר אך משובח למדי ושכבר הראה תוצאות יפות, מפוטם ומפונק במלאים אורגנים למיניהם ואף בשיפון מלא.
אבל... היום בבוקר האכלתי אותו (בשיפון) ועכשיו ערב, וחשקה נפשי להכין בצק ללחם.
מה :roll: לעשות?
למה לצפות?
תודה
למה לא
שוליה
 
הודעות: 6
הצטרף: ש', 29 מרץ, 11:03 pm

Re: שימוש בשאור ביום האכלתו

הודעהעל ידי או'דונל ב ד', 07 מאי, 6:34 pm

את יכולה לדעת הכי טוב. תעיפי מבט, אם הוא מבעבע כמו בדרך כלל כשהוא בשיאו, או אפילו קצת פחות, זה בסדר גמור. בטח אם מאז ההאכלה השאור היה בחוץ (אם הוא היה).
או'דונל
אופה מומחה
 
הודעות: 107
הצטרף: ד', 11 ספטמבר, 10:11 pm


חזור אל שאור

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד