הקפאת שאור

איך מכינים שאור? איך מטפלים בו? מה עושים אם הוא מריח לא טוב? כל זאת ועוד בפורום השאור של "הנחתום".

הקפאת שאור

הודעהעל ידי צפניה דוד ב א', 09 מרץ, 12:03 pm

שלום לכולם

האם ניתן וכדאי להקפיא שאור באופן כללי ולכמה זמן
צפניה דוד
אופה
 
הודעות: 54
הצטרף: א', 10 נובמבר, 12:17 pm

Re: הקפאת שאור

הודעהעל ידי פסקל ב א', 09 מרץ, 3:58 pm

באופן כללי ניתן להקפיא שאור למשך חודש- חודשיים, אבל מנסיוני זה ממש לא מומלץ. הזמן וההאכלות הנדרשים על מנת להחזיר שאור שהופשר לאחר הקפאה לפעילות אפקטיבית הופכים את זה לבלתי כדאי.
פסקל
אומן אפייה
 
הודעות: 208
הצטרף: ב', 15 אוקטובר, 9:59 pm

Re: הקפאת שאור

הודעהעל ידי צפניה דוד ב ד', 26 מרץ, 9:03 pm

תודה על התשובה אולם מה לעשות אם נופלת נסיעה לחול לחודש
השאור שלי בן 5 חודשים ועבדתי עליו קשה
צפניה דוד
אופה
 
הודעות: 54
הצטרף: א', 10 נובמבר, 12:17 pm

Re: הקפאת שאור

הודעהעל ידי צפניה דוד ב ד', 26 מרץ, 9:04 pm

תודה על התשובה אולם מה לעשות אם נופלת נסיעה לחול לחודש
השאור שלי בן 5 חודשים ועבדתי עליו קשה
צפניה דוד
אופה
 
הודעות: 54
הצטרף: א', 10 נובמבר, 12:17 pm

Re: הקפאת שאור

הודעהעל ידי פסקל ב ה', 27 מרץ, 8:58 am

צפניה דוד כתב:תודה על התשובה אולם מה לעשות אם נופלת נסיעה לחול לחודש
השאור שלי בן 5 חודשים ועבדתי עליו קשה


הכי מומלץ זה למסור את השאור לאומנה זמנית (אם ניתן לגייס למשימה מישהו שיסכים להאכיל את השאור בזמן שאתה נמצא בחו"ל). כדאי במקרה כזה להשאיר רק כמות קטנה של שאור (100- 200 גר') על מנת לא להתיש את הבייביסטר ולחסוך בעלויות קמח. עם האיחוד המחודש עם השאור בשובך מחו"ל, תגדיל את כמותו על פי הצורך.
פסקל
אומן אפייה
 
הודעות: 208
הצטרף: ב', 15 אוקטובר, 9:59 pm


חזור אל שאור

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים