שאור מתנהג ממש שונה

איך מכינים שאור? איך מטפלים בו? מה עושים אם הוא מריח לא טוב? כל זאת ועוד בפורום השאור של "הנחתום".

שאור מתנהג ממש שונה

הודעהעל ידי gillow ב ה', 16 ינואר, 6:17 pm

הכנתי שאור מקמח מלא

ביום ההפרשה הראשון נתתי את ההפרשה לחברה.

היום שניננו ביום השישי. השאור שלה נושם בטירוף, ממלא את הכלי, ושלי נראה עדיין כמו חומוס רך.

הבית של שנינו קר מאותה מיד :)

למה זה?
gillow
אופה מתחיל
 
הודעות: 13
הצטרף: ג', 14 ינואר, 12:34 pm

Re: שאור מתנהג ממש שונה

הודעהעל ידי פסקל ב ה', 16 ינואר, 8:38 pm

תנסה לאתר בעזרת החברה מה בכל זאת עשית אחרת או היה שונה בתנאי הגידול של השאור במשך חמשת הימים.
פסקל
אומן אפייה
 
הודעות: 208
הצטרף: ב', 15 אוקטובר, 9:59 pm

Re: שאור מתנהג ממש שונה

הודעהעל ידי שלומי ב ה', 16 ינואר, 9:22 pm

כי יש אצלך ואצלה סביבה שונה - לא רק מבחינת טמפ', אלא מבחינת החיידקים שחיים בה.
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 913
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל שאור

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד