ביגה ממחמצת

איך מכינים שאור? איך מטפלים בו? מה עושים אם הוא מריח לא טוב? כל זאת ועוד בפורום השאור של "הנחתום".

ביגה ממחמצת

הודעהעל ידי נתנאל ב ג', 23 אפריל, 7:38 pm

]יש לי מחמצת נהדרת בת חודש אפשר להכין מימנה בעגה ביגה ללחם אטלקי .אגב עד היום הכנתי6מתכוניפ כולם יצאו נהדר.
נתנאל
שוליה
 
הודעות: 2
הצטרף: ד', 17 אפריל, 8:59 pm

Re: ביגה ממחמצת

הודעהעל ידי שלומי ב ג', 23 אפריל, 8:51 pm

שלום,
אני לא בטוח שהבנתי, תוכל לנסח שוב את השאלה? תודה
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: ביגה ממחמצת

הודעהעל ידי נתנאל ב ג', 23 אפריל, 9:48 pm

האם אפשר להכין ביגה ממחמצת ו קמח?
נתנאל
שוליה
 
הודעות: 2
הצטרף: ד', 17 אפריל, 8:59 pm

Re: ביגה ממחמצת

הודעהעל ידי שלומי ב ד', 24 אפריל, 6:35 am

בהחלט - פשוט תוודא שהיחס בין הנוזלים לקמח הוא 75%. כלומר - ל-100 גרם קמח צריך להוסיף 75 מ"ל מים.
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל שאור

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד