אז הכנתי שוב לחם...

איך מכינים שאור? איך מטפלים בו? מה עושים אם הוא מריח לא טוב? כל זאת ועוד בפורום השאור של "הנחתום".

אז הכנתי שוב לחם...

הודעהעל ידי מירב ב ד', 10 אפריל, 6:37 pm

הכנתי לחם מהמתכון שבאתר - לחם שאור ושיפון. המראה שלו יפה, אבל זאת לא חכמה.. יפים הם תמיד נראים אצלי, רק שהוא קטן, מאד כבד ועושה רושם דחוס מאד. :roll: :cry:
עדיין לא פתחתי אותו כי הוא עוד חמים.
אעדכן בהמשך....
מירב
אופה מתחיל
 
הודעות: 16
הצטרף: ד', 03 אפריל, 1:26 pm

חזור אל שאור

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד