שלום לכולם

איך מכינים שאור? איך מטפלים בו? מה עושים אם הוא מריח לא טוב? כל זאת ועוד בפורום השאור של "הנחתום".

Re: שלום לכולם

הודעהעל ידי שלומי ב ג', 09 אפריל, 7:45 am

בגדול כן, למרות שניתן להאכיל גם בכמויות קטנות יותר.
אני לא טורח לשקול את השאור, פשוט מוסיף כוס קמח ו3/4 כוס מים...
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: שלום לכולם

הודעהעל ידי מירב ב ג', 09 אפריל, 8:21 am

אוקיי, אנסה.. תודה!
יש לי עכשיו ארבעה סוגים בערך - משהו כמו קילו שאור מה-20.3, פי 4 מזה מה-30.3 ושתי קופסאות לפי ההנחיות שלך עם שאור מרוענן בשיפון, אחת מהרענון הראשון ואחת מהרענון השני, וההאכלה הזאת התבצעה ב-7.4
בקיצור - מקרר נפרד רק לשאור וצאצאיו... :lol:
עכשיו נותר לבחור...
מירב
אופה מתחיל
 
הודעות: 16
הצטרף: ד', 03 אפריל, 1:26 pm

הקודם

חזור אל שאור

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים