שאלות בנוגע לשאור שיפון

איך מכינים שאור? איך מטפלים בו? מה עושים אם הוא מריח לא טוב? כל זאת ועוד בפורום השאור של "הנחתום".

שאלות בנוגע לשאור שיפון

הודעהעל ידי שלומי ב ד', 23 נובמבר, 11:06 pm

בני פרסם כמה שאלות בתגובה לשאור ע"ב שיפון:
שלום שלומי, כמה שאלות בנוגע לשאור שיפון:
1- ניתן להמיר את המים במיץ כלשהו (תפוחים, תפוזים) בזמן האכלת השאור בשביל "תיבול"?
2- האם שימוש בשאור שיפון במקום בשאור רגיל במתכונים שבהם מצויין השאור יביא להבדלים כלשהם בתוצאות? והאם צריך להמיר משהו במקרים כאלה?
3- האם ניתן להשתמש בשאור שיפון להכנת לחם לבן?


1. אני לא ממליץ להשתמש בנוזל שאינו מים בזמן האכלת השאור, מאחר ולמרכיבים שבו עלולה להיות השפעה שלילית על השאור (ריקבון וכד').

2. אין הבדל בשימוש בין שני סוגי השאור, אם לא הייתי ברור.

3. בהחלט. ראה כאן וכאן.

בהצלחה! :)
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

חזור אל שאור

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד