עמוד 1 מתוך 1

הוספת שמרים לשאור צעיר

הודעהפורסם: ג', 13 ספטמבר, 4:43 pm
על ידי liron
היי,

אני בדיוק מכינה צ'בטינות שאור מן השאור הצעיר שלי. (3 שבועות)
ראיתי שעלי להוסיף רבע כפית שמרים כיוון שהשאור עוד צעיר.
הבעיה היא שלצערי רק עכשיו ראיתי שהייתי אמורה להוסיף אותם לבצק ולא לבצק המקדים.
האם זה נורא? האם כדאי להתחיל מחדש?

תודה!

Re: הוספת שמרים לשאור צעיר

הודעהפורסם: ג', 13 ספטמבר, 5:05 pm
על ידי שלומי
לא נורא. שימי את הבצק המקדים במקרר, שלא יתפח יותר מדי.

Re: הוספת שמרים לשאור צעיר

הודעהפורסם: ג', 13 ספטמבר, 11:20 pm
על ידי liron
אוקיי. תודה!

ועוד שאלה קטנה - אם אני לא רוצה לאפות את כל הצ'בטינות, האם אני יכולה לאחר ההתפחה האחרונה להקפיא את הבצק ולאחר מכן לאפות אותו?

Re: הוספת שמרים לשאור צעיר

הודעהפורסם: ד', 14 ספטמבר, 5:52 am
על ידי שלומי
עקרונית אפשר. תצטרכי לתת לבצק להפשיר לגמרי לפני האפייה.
אשמח לשמוע איך יצא.