עמוד 1 מתוך 1

שיטת הקיפולים

הודעהפורסם: ד', 07 פברואר, 7:21 am
על ידי אפרת יום טוב
שלום, מזה זמן אני מכינה בצק שאור בשיטת הקיפולים, והתוצאות מבורכות: התפחה ראשונה 10-12 שעות, התפחה שנייה שעתיים. האם ניתן בשיטה זו לקצר את זמן ההתפחה הראשונה ובהתאם את השנייה?

Re: שיטת הקיפולים

הודעהפורסם: ד', 07 פברואר, 9:33 am
על ידי odedg
אפשרי אך נסי בעצמך. לכי על זה. זה לא חלק מהכיף שבאפיה?

Re: שיטת הקיפולים

הודעהפורסם: ש', 10 פברואר, 2:21 pm
על ידי שלומי
אמנם שיטת הקיפולים משתלבת בהארכת זמן התפיחה, אבל אין שום חובה להתפיח דווקא 12 שעות.
לדוגמא, כשאני מכין פרנה (ע"ב שמרים), התפיחה הראשונה נמשכת עד שלוש שעות.