|
שיטת הקיפולים
3 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
שיטת הקיפוליםשלום, מזה זמן אני מכינה בצק שאור בשיטת הקיפולים, והתוצאות מבורכות: התפחה ראשונה 10-12 שעות, התפחה שנייה שעתיים. האם ניתן בשיטה זו לקצר את זמן ההתפחה הראשונה ובהתאם את השנייה?
Re: שיטת הקיפוליםאפשרי אך נסי בעצמך. לכי על זה. זה לא חלק מהכיף שבאפיה?
Re: שיטת הקיפוליםאמנם שיטת הקיפולים משתלבת בהארכת זמן התפיחה, אבל אין שום חובה להתפיח דווקא 12 שעות.
לדוגמא, כשאני מכין פרנה (ע"ב שמרים), התפיחה הראשונה נמשכת עד שלוש שעות. שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
3 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים |
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il. |