מכירת לחם מחמצת

איך מכינים שאור? איך מטפלים בו? מה עושים אם הוא מריח לא טוב? כל זאת ועוד בפורום השאור של "הנחתום".

מכירת לחם מחמצת

הודעהעל ידי maya61 ב ב', 25 ספטמבר, 7:32 am

שלום לכולם, עייפתי קצת מהאפייה, ורציתי לשאול אם אתם מכירים אופה שאופה לחמים איכותיים ולא כל התעשייתיים ...במרכז.... או אפילו איזור השרון תודה לעונים
maya61
אופה מתחיל
 
הודעות: 12
הצטרף: ו', 25 אפריל, 4:33 pm

חזור אל שאור

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים