עמוד 1 מתוך 1

טריות הלחם

הודעהפורסם: א', 17 ספטמבר, 5:48 am
על ידי אפרת יום טוב
שבוע טוב, ביום אפייתו לחם השאור מצוין, אך כבר למחרת ניכרים בו סימני עייפות. כיצד ניתן לשמור על טריותו והאם ניתן להקפיאו? בברכת שנה טובה

Re: טריות הלחם

הודעהפורסם: ב', 18 ספטמבר, 3:09 pm
על ידי שלומי
כל לחם ניתן להקפאה: ממתינים עד שיתקרר, עוטפים ברדיד אלומיניום ומכניסים למקפיא.
מפשירים - או בתנור, בחום של 200 מעלות למשך 40 דקות, כשהלחם מכוסה ברדיד, או על השיש, ללא רדיד, למשך לילה.

Re: טריות הלחם

הודעהפורסם: ד', 20 ספטמבר, 7:07 am
על ידי odedg
אפשר לעטוף גם בשקיות פלסטיק עם סגירה רב-פעמית המיועדות לכך.