תוספת שמן

איך מכינים שאור? איך מטפלים בו? מה עושים אם הוא מריח לא טוב? כל זאת ועוד בפורום השאור של "הנחתום".

תוספת שמן

הודעהעל ידי אפרת יום טוב ב ו', 16 נובמבר, 7:48 am

שלום, מה תורמת הוספת שמן לבצק השאור?
אפרת יום טוב
אופה מתחיל
 
הודעות: 17
הצטרף: ו', 21 אפריל, 4:32 pm

Re: תוספת שמן

הודעהעל ידי odedg ב ו', 16 נובמבר, 8:22 am

שמן רגיל מעניק רטיבות ורכות ללחם. שמן זית, לדוגמא, מעניק גם ארומה נפלאה.
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 332
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm

Re: תוספת שמן

הודעהעל ידי שלומי ב ה', 03 ינואר, 11:04 am

לאו דוקא לבצק שאור - לכל בצק.
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 924
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל שאור

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד