כמות השאור

איך מכינים שאור? איך מטפלים בו? מה עושים אם הוא מריח לא טוב? כל זאת ועוד בפורום השאור של "הנחתום".

כמות השאור

הודעהעל ידי אפרת יום טוב ב ב', 27 אוגוסט, 6:09 am

לפי מה קובעים את כמות השאור במתכונים?
אפרת יום טוב
אופה מתחיל
 
הודעות: 17
הצטרף: ו', 21 אפריל, 4:32 pm

Re: כמות השאור

הודעהעל ידי odedg ב ג', 28 אוגוסט, 6:52 am

ראשית כל - לפי העדפה אישית. השיקולים הם סוג הקמח בו משתמשים לשאור ולאפיה, זמן התפיחה הרצוי וכמובן הטעם.
הכמות המקובלת היא כ-300 ג' שאור ל-1 ק"ג קמח אך כאמור זה נתון לשיקולך ולטעמך.
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 330
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm


חזור אל שאור

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים