אפייה עם אדים

איך מכינים שאור? איך מטפלים בו? מה עושים אם הוא מריח לא טוב? כל זאת ועוד בפורום השאור של "הנחתום".

אפייה עם אדים

הודעהעל ידי אפרת יום טוב ב ו', 08 יוני, 3:02 pm

שלום רב, אחרי כמה זמן צריך להוציא את התבנית עם המים הרותחים שיוצרים את האדים בתחילת האפייה, אם בכלל?
אפרת יום טוב
אופה מתחיל
 
הודעות: 15
הצטרף: ו', 21 אפריל, 4:32 pm

Re: אפייה עם אדים

הודעהעל ידי odedg ב ש', 09 יוני, 6:34 am

שלום רב,
אין צורך להוציא אותה. שפכי לתוכה כחצי כוס מים עד כוס מלאה ותני למים להתאדות לחלוטין.
odedg
אומן אפייה
 
הודעות: 326
הצטרף: ג', 14 אוקטובר, 12:21 pm


חזור אל שאור

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים