לחמניות כוסמין להקפאה

כל מתכון שאינו שייך לקטגוריות האחרות.

לחמניות כוסמין להקפאה

הודעהעל ידי vansi ב ד', 18 פברואר, 10:33 am

שלום.
הבן שלי רגיש לחיטה (לא לגלוטן, רק לחיטה) ואני אופה עבורו לחמים ולחמניות מכוסמין (בעיקר), שיפון, שיבולת שועל וכו'.
אני משתמשת במתכונים שונים וממירה את החיטה לכוסמין, ומשחקת עם כמות המים כך שניתן יהיה לעבוד עם הבצק אבל שלא יהיה יבש מידי.
הלחמים יוצאים בדרך כלל בסדר, אבל לפעמים קצת יבשים. הבעיה המרכזית שלי היא עם הקפאה. אני רוצה להכין לחמים ולחמניות ולהקפיא אותם, אבל אחרי הקפאה הם יוצאים מאוד יבשים.
האם למישהו יש מתכונים ללחמניות ולחמי כוסמין (לבן, מלא או שילוב של שניהם) או כוסמין ושיפון/ שיבולת שועל/ תירס שמתאימים להקפאה (ומתאימים להכנת סדוויצ'ים לגן)? אם כן אשמח לקבל כאלה.
תודה רבה
סיון
vansi
שוליה
 
הודעות: 5
הצטרף: ה', 12 פברואר, 2:44 pm

Re: לחמניות כוסמין להקפאה

הודעהעל ידי שלומי ב ד', 18 פברואר, 4:12 pm

איך את מפשירה את הלחם?
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: לחמניות כוסמין להקפאה

הודעהעל ידי vansi ב ד', 18 פברואר, 11:27 pm

מוציאה מהפריזר בערב לקופסת לחם על השיש (או בשקית על השיש) ומכינה כריך בבוקר.
vansi
שוליה
 
הודעות: 5
הצטרף: ה', 12 פברואר, 2:44 pm

Re: לחמניות כוסמין להקפאה

הודעהעל ידי שלומי ב ש', 21 פברואר, 9:39 am

נסי להפשיר בתנור: מקפיאים את הלחם עטוף ברדיד אלומיניום ומחממים בתנור בטמפ׳ של 200 מעלות, למשך כארבעים דקות (פחות ללחמניות).
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל אחר

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד