500 גרם קמח שיפון
500 גרם קמח לחם לבן
11/2 כפות שמרים יבשים
11/2כפות סוכר
11/4כפות מלח
2 כפות שמן זית
11/2 כפות תערובת תבלין (זרעי כוסברה קלויים וטחונים,זרעי קצח קלויים וטחונים, זרעי חילבה קלויים וטחונים.)
600מ"ל מים פושרים
מערבבים במיקסר עם זרוע לישה כ-15 דקות מטפיחים פעמים מכניסים לסיר ג'חנון משומן ומטפיחים שוב.
.אופים כשעתיים בתנור שחומם מראש ל 150 מעלות כשהסיר מכוסה.
ניתן להוסיף סוגי גרעינים, או אגוזים, או שבבי בצל או זיתים קצוצים.