דאבו לחם אתיופי

כל מתכון שאינו שייך לקטגוריות האחרות.

דאבו לחם אתיופי

הודעהעל ידי ענת שחף ב ש', 24 מאי, 11:24 am

500 גרם קמח שיפון
500 גרם קמח לחם לבן
11/2 כפות שמרים יבשים
11/2כפות סוכר
11/4כפות מלח
2 כפות שמן זית
11/2 כפות תערובת תבלין (זרעי כוסברה קלויים וטחונים,זרעי קצח קלויים וטחונים, זרעי חילבה קלויים וטחונים.)
600מ"ל מים פושרים

מערבבים במיקסר עם זרוע לישה כ-15 דקות מטפיחים פעמים מכניסים לסיר ג'חנון משומן ומטפיחים שוב.
.אופים כשעתיים בתנור שחומם מראש ל 150 מעלות כשהסיר מכוסה.

ניתן להוסיף סוגי גרעינים, או אגוזים, או שבבי בצל או זיתים קצוצים.
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקובץ המצורף להודעה זאת.
נערך לאחרונה על ידי ענת שחף בתאריך א', 25 מאי, 2:01 pm, נערך 4 פעמים בסך הכל.
אם אן לחם אין תורה.
ענת שחף
שוליה
 
הודעות: 5
הצטרף: ו', 23 מאי, 2:33 pm
מיקום: נתניה

Re: דאבו לחם אתיופי

הודעהעל ידי שלומי ב ש', 24 מאי, 12:58 pm

תודה רבה! אפשר תמונה?
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל אחר

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד