קערות לחם למרק

כל מתכון שאינו שייך לקטגוריות האחרות.

קערות לחם למרק

הודעהעל ידי או'דונל ב ג', 10 דצמבר, 10:55 pm

אהלן.
יש למישהו מתכון בדוק ומנצח, עם כמויות נתונות לפי משקל (רצוי...)?
כאופה הלחמים במשפחה התבקשתי להכין 12 קעריות לשבת.
חיפשתי לא מעט במרשתת אך לא מצאתי מתכון שהניח את דעתי.
תודה מראש לעוזרים.
או'דונל
אופה מומחה
 
הודעות: 107
הצטרף: ד', 11 ספטמבר, 10:11 pm

Re: קערות לחם למרק

הודעהעל ידי שלומי ב ד', 11 דצמבר, 2:48 pm

אם אני מבין נכון, אתה צריך לחם עם קרום עבה יחסית, שהתיישן והתייבש מספיק לפני שעבר לשימוש כקערת מרק.
לכן, הייתי מנסה להכין לחם בסיסי - מקמח, שמרים, מלח, מים ומוסיף לו סוכר (שמשפיע על עובי הקרום) כלשהו.

בכל מקרה, הנה חמישה מתכונים...
http://www.thekitchn.com/5-cozy-bread-bowls-to-put-your-soup-and-dreams-in-196133
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל אחר

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד