עמוד 1 מתוך 1

זיגוג

הודעהפורסם: ה', 14 יולי, 9:02 pm
על ידי אבי שלום
חברים יקרים !
מה לדעתכם מתאים לזיגוג לחם כתחליף לביצה. משהו לא מתוק...
תודה מראש !

Re: זיגוג

הודעהפורסם: ו', 15 יולי, 11:08 am
על ידי פסקל
זיגוג מאבקת קורנפלור. כך מכינים.
בקערית קטנה ממיסים כף אבקת עמילן ב- 1/4 כוס מי ברז.
בסיר קטן מרתיחים כוס מים. כשהמים מגיעים לרתיחה קלה מוסיפים לסיר
את תמיסת הקורנפלור, מערבבים מיד ומכבים את האש כעבור כמה שניות (יש להימנע מהרתחת יתר).
מתקבלת תערובת דלילה דמוית סירופ.

יש להניח לזיגוג להתקרר לפני השימוש ולמרוח על הכיכרות בעזרת מברשת.