זיגוג

המקום למשוב לגבי אתר "הנחתום".

זיגוג

הודעהעל ידי אבי שלום ב ה', 14 יולי, 9:02 pm

חברים יקרים !
מה לדעתכם מתאים לזיגוג לחם כתחליף לביצה. משהו לא מתוק...
תודה מראש !
אבי שלום
שוליה
 
הודעות: 4
הצטרף: א', 10 יולי, 4:53 am

Re: זיגוג

הודעהעל ידי פסקל ב ו', 15 יולי, 11:08 am

זיגוג מאבקת קורנפלור. כך מכינים.
בקערית קטנה ממיסים כף אבקת עמילן ב- 1/4 כוס מי ברז.
בסיר קטן מרתיחים כוס מים. כשהמים מגיעים לרתיחה קלה מוסיפים לסיר
את תמיסת הקורנפלור, מערבבים מיד ומכבים את האש כעבור כמה שניות (יש להימנע מהרתחת יתר).
מתקבלת תערובת דלילה דמוית סירופ.

יש להניח לזיגוג להתקרר לפני השימוש ולמרוח על הכיכרות בעזרת מברשת.
פסקל
אומן אפייה
 
הודעות: 205
הצטרף: ב', 15 אוקטובר, 9:59 pm


חזור אל משוב ותמיכה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד