עמוד 1 מתוך 1

הקמת מאפיה ביתית

הודעהפורסם: ג', 25 אפריל, 9:26 am
על ידי לחם על
אני נמצא בתהליך של חשיבה על הקמת מאפיה ביתית:
יש לי תכנון להקים מאפיה ביתי של לחמי מחמצת - הכנה של עד 50 כיכרות ליום

1. מהו גודל החדר שאפשר להקצות לעניין? (הכוונה לעבוד בבית)
2. איזה ציוד צריך על מנת להתחיל ?

תודה רבה

Re: הקמת מאפיה ביתית

הודעהפורסם: ו', 09 מרץ, 2:40 pm
על ידי ארי
הדבר החשוב ביותר שתצטרך לשים אליו לב הוא מקרר גדול ותנור איכותי.
תחשוב רגע, התנור שלך מכיל כמה לחמים? גם אם תקנה תנור תעשייתי לא תוכל להכניס 50 לחמים בבת אחת
זה אומר שהשאר צריכים להישאר במקרר בינתיים שלא להגיע לתפיחת יתר.
תצטרך גם תנור שהוא לא תלת פאזי אא"כ יש לך תלת בבית.
קצב האפיה חשוב אף הוא שכן לא תוכל 'לבלות' יום שלם לאפות בנגלות

Re: הקמת מאפיה ביתית

הודעהפורסם: ה', 12 אפריל, 12:38 pm
על ידי שלומי
אם אתה מתכנן עסק, חשוב להתעדכן בסוגיית הרישוי הנדרש - למיטב ידיעתי מפעל מזון מחייב אישורים של משרד התמ"ת ומשרד הבריאות.