עמוד 1 מתוך 1

שאור

הודעהפורסם: ב', 05 ספטמבר, 1:23 pm
על ידי Roee33
לחם מחמצת (שאור)
הכנתי בצק עם 1/2 קילו קמח לבן ,330 מ"מ מים ו 125 גרם מחמצת ,15 גרם מלח
לאחר לישה ידנית הבצק יצא קצת פלסטיקי
הוא נכנס לתפיחה למקרר ל 16 שעות
לאחר מכן הוצא להפשרה לטמפרטורת החדר
ובוצעו קיפולים ואז חלוקת הבצק ל 2 ועיצוב הכיכרות
בנסיון לעשות חריצים ,החתכים נבלעו בתוך הבצק ונעלמו
מה יכולה להיות הסיבה לכך?
למה הבצק יצא פלסטיקי (וחלק)
המתכון במקור עם קילו קמח אז הורדתי בחצי כל מרכיב

Re: שאור

הודעהפורסם: ה', 08 ספטמבר, 4:49 pm
על ידי שלומי
לא כ"כ הבנתי מה הכוונה ב"נבלעו" - תוכל לפרט?