שאור

פורום לדיונים פתוחים, בנושאים שלא בהכרח קשורים באפייה.

שאור

הודעהעל ידי Roee33 ב ב', 05 ספטמבר, 1:23 pm

לחם מחמצת (שאור)
הכנתי בצק עם 1/2 קילו קמח לבן ,330 מ"מ מים ו 125 גרם מחמצת ,15 גרם מלח
לאחר לישה ידנית הבצק יצא קצת פלסטיקי
הוא נכנס לתפיחה למקרר ל 16 שעות
לאחר מכן הוצא להפשרה לטמפרטורת החדר
ובוצעו קיפולים ואז חלוקת הבצק ל 2 ועיצוב הכיכרות
בנסיון לעשות חריצים ,החתכים נבלעו בתוך הבצק ונעלמו
מה יכולה להיות הסיבה לכך?
למה הבצק יצא פלסטיקי (וחלק)
המתכון במקור עם קילו קמח אז הורדתי בחצי כל מרכיב
Roee33
שוליה
 
הודעות: 1
הצטרף: ד', 31 אוגוסט, 11:19 am

Re: שאור

הודעהעל ידי שלומי ב ה', 08 ספטמבר, 4:49 pm

לא כ"כ הבנתי מה הכוונה ב"נבלעו" - תוכל לפרט?
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 895
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל דיון כללי

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד