לחם מחמצת (שאור)
הכנתי בצק עם 1/2 קילו קמח לבן ,330 מ"מ מים ו 125 גרם מחמצת ,15 גרם מלח
לאחר לישה ידנית הבצק יצא קצת פלסטיקי
הוא נכנס לתפיחה למקרר ל 16 שעות
לאחר מכן הוצא להפשרה לטמפרטורת החדר
ובוצעו קיפולים ואז חלוקת הבצק ל 2 ועיצוב הכיכרות
בנסיון לעשות חריצים ,החתכים נבלעו בתוך הבצק ונעלמו
מה יכולה להיות הסיבה לכך?
למה הבצק יצא פלסטיקי (וחלק)
המתכון במקור עם קילו קמח אז הורדתי בחצי כל מרכיב