עמוד 1 מתוך 1

התפחות

הודעהפורסם: ש', 12 מרץ, 3:07 am
על ידי Raz123
שלום לכולם!
רציתי לשאול מה הבדל המרקמים בין בצק שתפח שעה ובצק שתפח במקרר ללילה?
ומה לגבי בצק קרואסונים כרוך?למה משהים אותו כל כך הרבה זמן במקרר,והאם אפשר לעשות עוד סבב קיפולים ?האם זה יטיב?עוד שכבות לקרואסון?

Re: התפחות

הודעהפורסם: א', 13 מרץ, 8:49 pm
על ידי ארי
ההבדל הוא בטעם. בצק שתופח לילה במקרר זה אומר שהתפיחה איטית ולכן יש לשים פחות שמרים. זה נותן טעם טוב יותר לבצק.
לגבי בצק קרואסונים הסיבה ששמים במקרר כדי לקרר את החמאה שתתיצב.
עודף קיפולים לא יפיק תוצאה טובה יותר.