התפחות

פורום לדיונים פתוחים, בנושאים שלא בהכרח קשורים באפייה.

התפחות

הודעהעל ידי Raz123 ב ש', 12 מרץ, 3:07 am

שלום לכולם!
רציתי לשאול מה הבדל המרקמים בין בצק שתפח שעה ובצק שתפח במקרר ללילה?
ומה לגבי בצק קרואסונים כרוך?למה משהים אותו כל כך הרבה זמן במקרר,והאם אפשר לעשות עוד סבב קיפולים ?האם זה יטיב?עוד שכבות לקרואסון?
Raz123
אופה מתחיל
 
הודעות: 37
הצטרף: ד', 23 דצמבר, 7:35 pm

Re: התפחות

הודעהעל ידי ארי ב א', 13 מרץ, 8:49 pm

ההבדל הוא בטעם. בצק שתופח לילה במקרר זה אומר שהתפיחה איטית ולכן יש לשים פחות שמרים. זה נותן טעם טוב יותר לבצק.
לגבי בצק קרואסונים הסיבה ששמים במקרר כדי לקרר את החמאה שתתיצב.
עודף קיפולים לא יפיק תוצאה טובה יותר.
ארי
אומן אפייה
 
הודעות: 211
הצטרף: ב', 08 יולי, 12:24 am


חזור אל דיון כללי

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד