קמח

פורום לדיונים פתוחים, בנושאים שלא בהכרח קשורים באפייה.

קמח

הודעהעל ידי ירושלמי ב ב', 11 ינואר, 4:50 pm

היכן ואיזה קמח אתם קונים?
אני מחפש קמח לחם/קמח "חזק" גם לבן וגם מלא
בקמח לבן יש של יצרנים שונים (לצערי ולהבנתי לא מדובר בסוגי חיטה המכילים אחוז חלבון גבוה כי אם בתוספות שונות קמח) וגם אותם לא תמיד ניתן למצוא.
בקמח מלא לא נתקלתי, בארץ, בקמח לחם/"חזק" ובמקביל אני מחפש קמח שלא עבר ניפוי עדין אלא שממש רואים ומרגישים את חלקי הגרעין כמו בקמח הזה
קמח מלא.jpg

הכולל 15.9% חלבון(!!)
טבלת מרכיבים.jpg
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקובץ המצורף להודעה זאת.
ירושלמי
אופה מומחה
 
הודעות: 116
הצטרף: א', 02 פברואר, 5:15 pm

חזור אל דיון כללי

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים