עמוד 1 מתוך 1

בצק דק לא תפח בתנור

הודעהפורסם: ב', 28 דצמבר, 9:21 pm
על ידי Raz123
שלום לכולם!
עשיתי בצק פוקצ'ות היום,יש לציין יצא בצק מדהים ;)
התפחתי פעמיים ולאחר מכן ישר חילקתי לפוקצ'ות,וישר התחלתי להוסיף דברים,יש לציין שהפוקצות היו דקות,הכנסתי לתנור והפוקצות לא עלו,יצאו קריספיות וממש לא בצקיות אבל עדיין לא עלה בכלל..
אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר מה לא עשיתי נכון אני אשמח,
תודה מראש!

Re: בצק דק לא תפח בתנור

הודעהפורסם: ב', 28 דצמבר, 10:00 pm
על ידי ירושלמי
Raz123 כתב:שלום לכולם!
עשיתי בצק פוקצ'ות היום,יש לציין יצא בצק מדהים ;)
התפחתי פעמיים ולאחר מכן ישר חילקתי לפוקצ'ות,וישר התחלתי להוסיף דברים,יש לציין שהפוקצות היו דקות,הכנסתי לתנור והפוקצות לא עלו,יצאו קריספיות וממש לא בצקיות אבל עדיין לא עלה בכלל..
אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר מה לא עשיתי נכון אני אשמח,
תודה מראש!


אין צורך להתפיח פוקצ'ה פעמיים, וגם אם כן אז פעם אחת אחרי הלישה ובפעם השניה לאחר החלוקה ו"הוספת הדברים"

Re: בצק דק לא תפח בתנור

הודעהפורסם: ב', 28 דצמבר, 10:33 pm
על ידי Raz123
אוקיי..ועדיין לא ענית על השאלה למה הוא לא עלה לי חחח..

Re: בצק דק לא תפח בתנור

הודעהפורסם: ו', 01 ינואר, 1:05 am
על ידי שלומי
קשה להבין מהתיאור שלך מה בדיוק עשית, אבל בהנחה שלא רידדת את הבצק, ייתכן והבעיה בשמרים - לא פעילים או ששמת פחות מדי.

Re: בצק דק לא תפח בתנור

הודעהפורסם: ו', 01 ינואר, 1:05 am
על ידי שלומי
קשה להבין מהתיאור שלך מה בדיוק עשית, אבל בהנחה שלא רידדת את הבצק, ייתכן והבעיה בשמרים - לא פעילים או ששמת פחות מדי.

Re: בצק דק לא תפח בתנור

הודעהפורסם: ה', 07 ינואר, 9:14 am
על ידי Raz123
זה לא קשור לשמרים..
יש בצקים שלא לשים אותם בכלל,שמרים לא צריכים מגע אלא רשת שלוטן,שמרים מוזנים מלחות וסוכרים..
הבנתי את הטעות שלי,כמו שחשבתי הבצק נכנס דק מדי לאפייה עם כל התערובת עליו אז לא הספיק לתפוח,
עשיתי אותו דקות בבצק אחר אבל התפחתי לפני האפייה ועלה לי..

Re: בצק דק לא תפח בתנור

הודעהפורסם: א', 13 מרץ, 9:00 pm
על ידי ארי
רז היקר בבקשה לכתוב בצורה מכובדת. תודה