יומן מסע של ירושלמי אל השף ריצ'ארד ברטינט (Richard Bertinet)

פורום לדיונים פתוחים, בנושאים שלא בהכרח קשורים באפייה.

Re: יומן מסע של ירושלמי אל השף ריצ'ארד ברטינט (Richard Berti

הודעהעל ידי ארי ב ו', 09 מרץ, 2:48 pm

שמע אחלה פוסט תודה רבה
חשוב לזכור שהקמח הצרפתי לבאגט אינו הקמח הרגיל שיש פה גם לא הקמח לחם
ארי
אומן אפייה
 
הודעות: 216
הצטרף: ב', 08 יולי, 12:24 am

הקודם

חזור אל דיון כללי

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד