סגנון צרפתי

פורום לדיונים פתוחים, בנושאים שלא בהכרח קשורים באפייה.

סגנון צרפתי

הודעהעל ידי ארי ב ד', 21 ינואר, 2:32 pm

באתר ובמקומות אחרים קיימים מתכונים ללחם בסגנון צרפתי. בעיקר לבן, לעיתים עם שאור או בלי.
מהו בעצם אותו סגנון צרפתי??
ארי
אומן אפייה
 
הודעות: 216
הצטרף: ב', 08 יולי, 12:24 am

Re: סגנון צרפתי

הודעהעל ידי Guy ב ב', 26 ינואר, 11:08 pm

לחם אוורירי עם קרום פריך - תחשוב על לחם שאתה פורס אותו משאיר הרבה פירורים. זה די ההפך מלחם רוסי כהה ודחוס.
Guy
אופה מתחיל
 
הודעות: 25
הצטרף: ב', 23 יוני, 10:06 pm

Re: סגנון צרפתי

הודעהעל ידי שלומי ב ד', 28 ינואר, 7:00 pm

הגדרה יפה :)
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 917
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל דיון כללי

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד